• Lediga tjänster fabriken

  • Lediga tjänster fabriken

  • Lediga tjänster fabriken

  • Lediga tjänster fabriken

  • Lediga tjänster fabriken


Om Narr Chocolate

Vi på Narr Chocolate lägger fokus på kvalité. Produkterna innehåller omtanke, yrkesstolthet och de bästa av råvaror. Vi är stolta över vad vi gör, och hur vi gör det.

Narr Chocolate är ett familjeföretag som sedan starten 1993 har specialiserat sig på tillverkning av chokladdragéer. Namnet Narr är en sammansättning av initialerna från respektive familjemedlems förnamn.

Företaget har i dag nio anställda och en produktionskapacitet på 2500ton/år, våra kunder finns i Norden och ett flertal länder i Europa. 

Om tjänsten

Vi söker medarbetare till vår produktion, vilket även innefattar andra uppgifter som uppackning av varor, städning, lättare underhåll med mera då vi hjälps åt med alla sysslor för att hålla god ordning. Tjänsten/tjänsterna är heltid med start efter överenskommelse.

Vi söker dig med mycket hög arbetsmoral, ordningsam, inte rädd för ett högt tempo. Tjänsten kräver en fysiskt stark person, vi hanterar ca 9000 kg per dag och med mycket manuell hantering.

Arbetet är lite av ett hantverk med 2–3 års upplärning innan man blir självgående, du som söker måste veta med dig att du verkligen vill ge det en chans och se en framtid hos oss. Arbetstiden är kl 07-16 men skiftande tider kan förekomma vid högsäsong eller vid behov.

Hur du ansöker

Maila ditt CV och personliga brev till
Interjuver sker löpande, tjänsten kan tillsättas omgående eller efter överenskommelse. Välkommen att ansöka.